Medieoppslag

Her finner du en oversikt over alle medieoppslag om forskningsprosjektet iNOBox.

Oversikten genereres automatisk fra Infomedia.

High pressure, ultrasound and UV light can keep food fresh and tasty for much longer

Sciencenorway 10.09.2022 03:50
If we are to slow down climate change, food production must be made more sustainable.

Nye reguleringer er på trappene – sosial livsløpsanalyse kan brukes til å dokumentere og forbedre produksjon

Norsus 09.09.2022 07:13
Livsløpsanalyser ( Life Cycle Assessment, LCA ) er et godt redskap for å evaluere miljøpåvirkningen av produkter, men...

Ny prosessering kan gjøre maten mer bærekraftig

Nofima 05.09.2022 09:09
Skal vi bremse klimaendringene, må matproduksjon gjøres mer bærekraftig. I forskningen foregår et intenst arbeid med å finne...

Nyttig veileder for markedskommunikasjon

Nofima 05.09.2022 09:09
Markedsforskere har utviklet en veileder for matprodusenter som skal selge produkter som er behandlet med nye prosesseringsteknologier.

Høytrykk, ultralyd og UV-lys kan gjøre at maten holder seg frisk og smakfull mye lenger

Forskning.no 05.09.2022 02:45
Forskere eksperimenterer med nye og mer klimavennlige metoder for å produsere og bevare mat.

Sustainability of innovative solutions for agri-food processing

Norsus 20.06.2022 12:12
Vår forsker Clara Valente presenterte “Sustainability of innovative solutions for agri-food processing” på avsluttingskonsortiummøtet i iNOBox-prosjektet på Nofima,...

Test fremtidens matprosessering

Nofima 24.05.2022 13:00
Sunn, trygg og bærekraftig mat er fremst i panna hos alle som tenker mat-innovasjon. Derfor samarbeider norske og...

Matbransjen lykkes bedre med innovasjon ved åpenhet og samhandling

Forskning.no 17.06.2021 02:51
Åpne innovasjonsprosesser bidrar til bedre samarbeid. Det finnes ulike typer innovasjon.

Mataktørene lykkes bedre med innovasjon ved åpenhet og samhandling

Nofima 16.06.2021 07:45
Sveinung Grimsby disputerte for doktorgraden 16. juni 2021. Tema for avhandlingen er radikale innovasjoner i matnæringene.

Slik markedsfører du innovativ mat

Tidsskriftet Matindustrien 30.04.2021 08:40
Når matprodusenter skal lage strategier for markedskommunikasjon, er det lurt å være åpen om innovative prosesseringsmetoder.

LCAFOOD 2020

Norsus 12.10.2020 13:41
Denne uken arrangeres den internasjonale konferansen om LCA av mat ( LCAFOOD 2020 ) for tolvte gang. Arrangementet...

Sosial bærekraft i næringsmiddelindustrien

Dagens Perspektiv 26.05.2020 14:58
Det er stort behov for økt kunnskapsgrunnlag for sosiale utfordringer knyttet til norsk næringsmiddelindustri.

Sosial bærekraft i næringsmiddelindustrien

Dagligvarehandelen 26.05.2020 11:22
Det er stort behov for økt kunnskapsgrunnlag for sosiale utfordringer knyttet til norsk næringsmiddelindustri.

Sosial bærekraft i næringsmiddelindustrien

Tidsskriftet Matindustrien 26.05.2020 10:42
Det er stort behov for økt kunnskapsgrunnlag for sosiale utfordringer knyttet til norsk næringsmiddelindustri.

Kylling får økt holdbarhet med CO2

Forskning.no 03.02.2020 03:53
Matforskere tester nyskapende løsninger for å bidra til mindre matsvinn og bedre mat.

CO2-metting kan gi lengre holdbarhet for kylling

Nationen 01.02.2020 17:05
Matforskere tester nye løsninger for å bidra til mindre matsvinn og bedre mat.

Environment vs Convenience; who wins in the supermarket?

ScienceNordic 09.01.2020 11:36
OPINION: Recent research shows that focussing on the environment and convenience wins consumers. But who wins when we...

Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat

Innomag.no 26.02.2019 09:16
Tips oss - Klikk her! Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne...

Fjordland deltar i nytt forskningsprosjekt

Fjordland 18.04.2018 08:16
Fjordland deltar i forskningsprosjektet iNOBox, hvor hovedmålet er å skape en effektiv, lønnsom og bærekraftig matproduksjon som sikrer...

Fjordland deltar i nytt forskningsprosjekt

MyNewsdesk NO 18.04.2018 07:30
Mikrobølger og trykk er en av de tekniske løsningene vi skal undersøke med kjøtt og grønnsaker. Foto: Dagbjørn...

Forskere skal fremstille mat med færre allerger

Fagpressenytt 17.04.2018 13:45
Vi blir flere og eldre. Nok mat for fremtiden blir stadig viktigere. Innovasjon og ny teknologi sees som...

Forskere skal fremstille mat med færre allerger

Forskning.no 17.04.2018 12:52
I prosjektet INObox vil fagdisipliner og institusjoner samarbeide med matindustrien for å tenke nytt og undersøke hvordan ny...

Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat

Ny Teknikk 17.04.2018 01:22
Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne bruke mindre energi på matproduksjon?

Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat

Convenience 13.04.2018 08:25
av Redaksjonen · Published 12. april 2018 · Updated 13. april 2018

Sunnere og tryggere mat med nytt nett-verktøy

Dagligvarehandelen 13.04.2018 07:51
Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne bruke mindre energi på matproduksjon?...

Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat

NTB Pressemeldinger 12.04.2018 13:07
Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne bruke mindre energi på matproduksjon?

Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat

Nofima 12.04.2018 12:57
Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne bruke mindre energi på matproduksjon?