Medieoppslag
Her finner du en oversikt over alle medieoppslag om forskningsprosjektet iNOBox.
Oversikten genereres automatisk fra Infomedia.
Matbransjen lykkes bedre med innovasjon ved åpenhet og samhandling
Forskning.no 17.06.2021 02:51
Åpne innovasjonsprosesser bidrar til bedre samarbeid. Det finnes ulike typer innovasjon.
Mataktørene lykkes bedre med innovasjon ved åpenhet og samhandling
Nofima 16.06.2021 07:45
Sveinung Grimsby disputerte for doktorgraden 16. juni 2021. Tema for avhandlingen er radikale innovasjoner i matnæringene.
Slik markedsfører du innovativ mat
Tidsskriftet Matindustrien 30.04.2021 08:40
Når matprodusenter skal lage strategier for markedskommunikasjon, er det lurt å være åpen om innovative prosesseringsmetoder.
LCAFOOD 2020
Norsus 12.10.2020 13:41
Denne uken arrangeres den internasjonale konferansen om LCA av mat ( LCAFOOD 2020 ) for tolvte gang. Arrangementet...
Sosial bærekraft i næringsmiddelindustrien
Dagens Perspektiv 26.05.2020 14:58
Det er stort behov for økt kunnskapsgrunnlag for sosiale utfordringer knyttet til norsk næringsmiddelindustri.
Sosial bærekraft i næringsmiddelindustrien
Dagligvarehandelen 26.05.2020 11:22
Det er stort behov for økt kunnskapsgrunnlag for sosiale utfordringer knyttet til norsk næringsmiddelindustri.
Sosial bærekraft i næringsmiddelindustrien
Tidsskriftet Matindustrien 26.05.2020 10:42
Det er stort behov for økt kunnskapsgrunnlag for sosiale utfordringer knyttet til norsk næringsmiddelindustri.
Kylling får økt holdbarhet med CO2
Forskning.no 03.02.2020 03:53
Matforskere tester nyskapende løsninger for å bidra til mindre matsvinn og bedre mat.
CO2-metting kan gi lengre holdbarhet for kylling
Nationen 01.02.2020 17:05
Matforskere tester nye løsninger for å bidra til mindre matsvinn og bedre mat.
Environment vs Convenience; who wins in the supermarket?
ScienceNordic 09.01.2020 11:36
OPINION: Recent research shows that focussing on the environment and convenience wins consumers. But who wins when we...
Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat
Innomag.no 26.02.2019 09:16
Tips oss - Klikk her! Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne...
Fjordland deltar i nytt forskningsprosjekt
Fjordland 18.04.2018 08:16
Fjordland deltar i forskningsprosjektet iNOBox, hvor hovedmålet er å skape en effektiv, lønnsom og bærekraftig matproduksjon som sikrer...
Fjordland deltar i nytt forskningsprosjekt
MyNewsdesk NO 18.04.2018 07:30
Mikrobølger og trykk er en av de tekniske løsningene vi skal undersøke med kjøtt og grønnsaker. Foto: Dagbjørn...
Forskere skal fremstille mat med færre allerger
Fagpressenytt 17.04.2018 13:45
Vi blir flere og eldre. Nok mat for fremtiden blir stadig viktigere. Innovasjon og ny teknologi sees som...
Forskere skal fremstille mat med færre allerger
Forskning.no 17.04.2018 12:52
I prosjektet INObox vil fagdisipliner og institusjoner samarbeide med matindustrien for å tenke nytt og undersøke hvordan ny...
Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat
Ny Teknikk 17.04.2018 01:22
Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne bruke mindre energi på matproduksjon?
Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat
Convenience 13.04.2018 08:25
av Redaksjonen · Published 12. april 2018 · Updated 13. april 2018
Sunnere og tryggere mat med nytt nett-verktøy
Dagligvarehandelen 13.04.2018 07:51
Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne bruke mindre energi på matproduksjon?...
Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat
NTB Pressemeldinger 12.04.2018 13:07
Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne bruke mindre energi på matproduksjon?
Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat
Nofima 12.04.2018 12:57
Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne bruke mindre energi på matproduksjon?
Nytt prosjekt for sunn, trygg og smart «high-tech»-mat
Veterinærinstituttet 11.04.2018 10:56
Vi blir flere og eldre. Nok mat for fremtiden blir stadig viktigere. Innovasjon og ny teknologi sees som...