Medieoppslag

Her finner du en oversikt over alle medieoppslag om forskningsprosjektet iNOBox.

Oversikten genereres automatisk fra Infomedia.

LCAFOOD 2020

Norsus 12.10.2020 13:41
Denne uken arrangeres den internasjonale konferansen om LCA av mat ( LCAFOOD 2020 ) for tolvte gang. Arrangementet...

Sosial bærekraft i næringsmiddelindustrien

Tidsskriftet Matindustrien 26.05.2020 10:42
Det er stort behov for økt kunnskapsgrunnlag for sosiale utfordringer knyttet til norsk næringsmiddelindustri.

Kylling får økt holdbarhet med CO2

Forskning.no 03.02.2020 03:53
Matforskere tester nyskapende løsninger for å bidra til mindre matsvinn og bedre mat.

CO2-metting kan gi lengre holdbarhet for kylling

Nationen 01.02.2020 17:05
Matforskere tester nye løsninger for å bidra til mindre matsvinn og bedre mat.

Environment vs Convenience; who wins in the supermarket?

ScienceNordic 09.01.2020 11:36
OPINION: Recent research shows that focussing on the environment and convenience wins consumers. But who wins when we...

Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat

Innomag.no 26.02.2019 09:16
Tips oss - Klikk her!Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne bruke...

Fjordland deltar i nytt forskningsprosjekt

MyNewsdesk NO 18.04.2018 07:30
Mikrobølger og trykk er en av de tekniske løsningene vi skal undersøke med kjøtt og grønnsaker. Foto: Dagbjørn...

Forskere skal fremstille mat med færre allerger

Forskning.no 17.04.2018 12:52
I prosjektet INObox vil fagdisipliner og institusjoner samarbeide med matindustrien for å tenke nytt og undersøke hvordan ny...

Sunnere og tryggere mat med nytt nett-verktøy

Dagligvarehandelen 13.04.2018 07:51
Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne bruke mindre energi på matproduksjon?...

Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat

Nofima 12.04.2018 12:57
Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne bruke mindre energi på matproduksjon?

Nytt prosjekt for sunn, trygg og smart «high-tech»-mat

Veterinærinstituttet 11.04.2018 10:56
Vi blir flere og eldre. Nok mat for fremtiden blir stadig viktigere. Innovasjon og ny teknologi sees som...