iNOBox

  • Om
    • Slik jobber vi
    • Partnere
    • Ekstranett
  • Tekniske løsninger
  • Nyheter
    • Nyhetsbrev
    • Medieoppslag
  • Arrangement
  • Publikasjoner

Hiperbarix high pressure processing

20.03.2018

  • Korona skaper utfordringer for iNOBox
    16.02.2021
  • «e-Verktøykassen» i rute
    15.12.2020
  • Ny leder for iNOBox
    15.12.2020
  • Prosjektmøtet 2020 ble digitalt
    28.10.2020
  • Første analyse av sosial bærekraft i matindustrien
    17.09.2020
  • CO2-metting kan gi lengre holdbarhet for kylling
    29.01.2020
  • Miljøvennlig eller lettvint mat, hva velger du i butikken?
    06.01.2020
  • Forbrukerdata blir kommunikasjonsverktøy
    13.11.2019
  • Ny doktorgradsstudent på PEF og ultralyd
    18.10.2019
  • iNOBox presenterer seg i Europa
    17.06.2019
  • Skal analysere komplekse data for iNOBox
    29.05.2019
  • Styrket laget innen plasmaaktivert vann
    27.03.2019
  • Godt prosjektmøte
    20.03.2019
  • Fryse- og tørkeforsøk med ultralyd
    31.01.2019
  • Ledig PhD-stilling innen PEF og Ultralyd
    31.01.2019
  • iNOBox presentert på Bionærdagen
    18.12.2018
  • Hvor mye kan holdbarheten på kylling forlenges?
    02.11.2018
  • Velkommen, Tem!
    31.10.2018
  • Ledig postdoktor-stilling ved Veterinærinstituttet
    29.10.2018
  • PhD-stilling innen kald plasma-teknologi
    31.05.2018
  • Postdoktorstilling innen matrelatert prosessteknologi
    24.05.2018
  • Vi er i gang!
    23.04.2018
  • Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat
    14.03.2018

Finansiert av:

Kontakt oss:

Nofima AS
Postboks 8034
NO – 4068 Stavanger

Prosjektleder:

Tone Mari Rode
tone.mari.rode@nofima.no
+4790727253

Webansvarlig:

Wilhelm Andreas Solheim
wilhelm.solheim@nofima.no
+47 94 39 11 15

  • Om
    • Slik jobber vi
    • Partnere
    • Ekstranett
  • Tekniske løsninger
  • Nyheter
    • Nyhetsbrev
    • Medieoppslag
  • Arrangement
  • Publikasjoner
7ads6x98y