MatBørsen
20.03.2018
- Ny prosessering kan gjøre maten mer bærekraftig
05.09.2022 - Nyttig veileder for markedskommunikasjon
05.09.2022 - Resultater fra forsøk med de seks teknologiene
05.09.2022 - Informasjon om fremtidens matprosessering samlet på nett
23.06.2022 - Vellykket konsortiemøte
14.12.2021 - Endelig klart for forskningsopphold
29.09.2021 - Mataktørene lykkes bedre med innovasjon ved åpenhet og samhandling
16.06.2021 - Markedskommunikasjon for innovativ mat
26.05.2021 - Korona skaper utfordringer for iNOBox
16.02.2021 - «e-Verktøykassen» i rute
15.12.2020 - Ny leder for iNOBox
15.12.2020 - Prosjektmøtet 2020 ble digitalt
28.10.2020 - Første analyse av sosial bærekraft i matindustrien
17.09.2020 - CO2-metting kan gi lengre holdbarhet for kylling
29.01.2020 - Miljøvennlig eller lettvint mat, hva velger du i butikken?
06.01.2020 - Forbrukerdata blir kommunikasjonsverktøy
13.11.2019 - Ny doktorgradsstudent på PEF og ultralyd
18.10.2019 - iNOBox presenterer seg i Europa
17.06.2019 - Skal analysere komplekse data for iNOBox
29.05.2019 - Styrket laget innen plasmaaktivert vann
27.03.2019 - Godt prosjektmøte
20.03.2019 - Fryse- og tørkeforsøk med ultralyd
31.01.2019 - Ledig PhD-stilling innen PEF og Ultralyd
31.01.2019 - iNOBox presentert på Bionærdagen
18.12.2018 - Hvor mye kan holdbarheten på kylling forlenges?
02.11.2018 - Velkommen, Tem!
31.10.2018 - Ledig postdoktor-stilling ved Veterinærinstituttet
29.10.2018 - PhD-stilling innen kald plasma-teknologi
31.05.2018 - Postdoktorstilling innen matrelatert prosessteknologi
24.05.2018 - Vi er i gang!
23.04.2018 - Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat
14.03.2018